Головна ::: Анекдоти ::: Відео ::: Фоти ::: Санбюлетень ::: Ігри ::: ІМХО ::: Пацієнти ::: linkodrom
Правила форуму  -  Реєстрація  -  Пошук  -  Учасники  -  Вхід  

Часовий пояс UTC+02:00




Створити нову тему  Відповісти  [ 218 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 17 липня 2016, 20:50     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
Тигрик паласатий А в Чехії гурка он що значить.
не в Чехії а на Закарпатті

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 05:25     Czech Republic  
Начальник 6-той палаты
Начальник 6-той палаты
Аватар користувача

З нами з: 01 листопада 2007, 16:11
Повідомлень: 23888
Звідки: Шангрі Ла
Тетяна_dp
rt3 Таньо та не обовязково все відразу зжерти.

Можно з кимось і поділитись. Ну наприклад в Чехії є традиція що шеф на різдво гостить своїх робочих

Непогана мімоходом традиція
Справді непогана.
Але мене мімоходом здивувало і те, що ти консервуєш огірки-помідори - адже то твої фотки насправді?..
У Празі мені довелося бути лише в одному супермаркеті - якщо ти знаєш Прагу, то як рухатися від станції метро Інвалідовна прямо у напрямку до готелів, праворуч виникає такий собі немаленький супермаркет. Здається, там так само, як і у ретельно обслідуваних мною маркетах Німеччини, є все чого душа забажає - від різноманітних ковбас досить високої якості і до консервацій що сам і не вигадаєш таких. У Лідлі баночка смачненьких консервованих корнішончиків коштує близько 80 центів - за їхніми вимірами це сущі копійки. А скільки різноманітних джемів-повидл-конфітюрів - і теж дуже дешеві...Хто б там ще морочився з консервацією?...
Таню якщо все брати економічно то ніякого смислу немає. Ностальгія, запах дома.Хоча наприклад закладованих помідорів я в Чехії не бачив. Просто ностальгія. Напевно я не один такий.В Європі повно національних магазинів, ресторанів, господ де продають-подають національні продукти.Зараз вже зявились в супермаркетах і українські продукти. Правда їх не багато. Так раніше взагалі не було. Знаєш Таню мій сполечник одного разу купив свиню Знайшов двох різників і організував для внуків справжню чеську забіячку. Діти мали нескутечну радість. Так що Таньо не все можна виміряти грошима. А фотки мої. Хоча закладала взагалі то жінка

_________________
Ти мене убити можеш, але жити не примусиш.


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 06:53     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко

З нами з: 10 листопада 2012, 19:03
Повідомлень: 33781
Звідки: 46°28′ пн.ш. 30°42′ сх. д.
rt3 А фотки мої.
Ковбасник!

_________________
Юлькам та усім ущербним...)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 08:52     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 07 липня 2011, 00:27
Повідомлень: 8097
parus32
rt3 А фотки мої.
Ковбасник!
:smeh: В лучшем смислє етого слова.


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 09:53     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 61999
Звідки: Україна
rt3 фотки мої. Хоча закладала взагалі то жінка
Тоді ненав"язливо "мімоходом" перекажи їй, що вона неправильно закладає огірки у банки.
Принаймні перший шар треба виставляти вертикально, щільно один до одного і "попками" догори.
Це я випадково чула в одній кулінарній передачі по ТБ від фахівця цієї справи.
А загалом - молодці. Не зважай на голоси недоброзичливців - то вони скоріш за все заздрять...такій кількості ковбасів )))
До речі, сполечник, що купив свиню - українець?

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Востаннє редагувалось 18 липня 2016, 09:58 користувачем Тетяна_dp, всього редагувалось 1 раз.

Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 09:57     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко

З нами з: 10 листопада 2012, 19:03
Повідомлень: 33781
Звідки: 46°28′ пн.ш. 30°42′ сх. д.
Та на "Привозі",отої ковбаси хоч...)

_________________
Юлькам та усім ущербним...)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 09:59     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
Тетяна_dp
rt3 фотки мої. Хоча закладала взагалі то жінка
Тоді ненав"язливо "мімоходом" перекажи їй, що вона неправильно закладає огірки у банки.
Принаймні перший шар треба виставляти вертикально, щільно один до одного і "попками" догори.
Це я випадково чула в одній кулінарній передачі по ТБ від фахівця цієї справи.)
Це абсолютно не має ніякого значення куди стирчить в банці огіркова попка :nea:
А ті "фахівці" з ящика то звичайні пістаболи,
які скоріш за все не бачили в очі те про що розглагольствують з екрану :par:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:03     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 27 квітня 2010, 17:17
Повідомлень: 6430
Звідки: Львів
а я в суботу абрикосове варення закручував. всього лиш 5 літрів (в пів літрових банках). Так що вже є полуниця, смородина, абрикос. Всього по чуть-чуть...

_________________
Я тихий і скромний! Рознервуєте - тихо закопаю і скромно відсвяткую.
На дописи "псячим язиком" не відповідаю!


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:04     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
DRIMMER а я в суботу абрикосове варення закручував. всього лиш 5 літрів (в пів літрових банках). Так що вже є полуниця, смородина, абрикос. Всього по чуть-чуть...
ех, ностальгія... :)

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:10     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 61999
Звідки: Україна
DRIMMER а я в суботу абрикосове варення закручував. всього лиш 5 літрів (в пів літрових банках). Так що вже є полуниця, смородина, абрикос. Всього по чуть-чуть...
а ми ще й лікерів наробили купу :bl:
Лимонно-кавовий, вишневий, полуничний, малиновий і смородиновий :)
Всі вийшли напрочуд смачні. Тільки смородиновий ще не до кінця настоявся, буде у серпні готовий

-- Додано 18 липня 2016, 10:12 --
Тамила ті "фахівці" з ящика то звичайні пістаболи,
які скоріш за все не бачили в очі те про що розглагольствують з екрану
Дура кінчена.
Судді і фіналісти "Майстер-шефу" гірше за тебе розбираються?

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:19     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
Тетяна_dp а ми ще й лікерів наробили купу
Лимонно-кавовий, вишневий, полуничний, малиновий і смородиновий :)
Тетяна_dp стільки зжерти вихлебтати!
:sho: :alko:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:19     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 27 квітня 2010, 17:17
Повідомлень: 6430
Звідки: Львів
Не знаю. Дупками, не дупками. Сьогодні зранку їв малосольні, поскладані "не дупками". Хрумкали. А дупки відрізати треба, казала мені бабуся.

_________________
Я тихий і скромний! Рознервуєте - тихо закопаю і скромно відсвяткую.
На дописи "псячим язиком" не відповідаю!


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:21     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 61999
Звідки: Україна
DRIMMER дупки відрізати треба, казала мені бабуся.
Ну, так. Бо там типу накопичуються хімікати, якими потруїли грунт. Крім того, вони жорсткі. )))

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:23     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
Тетяна_dp Дура кінчена.
Тетяна_dp сам такий
Тетяна_dp Судді і фіналісти "Майстер-шефу" гірше за тебе розбираються?
"А судді хто?" (с)
Їм нема коли розбиратися в чомусь, вони з ящика не вилазять :par:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:39     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко

З нами з: 10 листопада 2012, 19:03
Повідомлень: 33781
Звідки: 46°28′ пн.ш. 30°42′ сх. д.
Судді
1 сезон
Ектор Хіменес Браво
Микола Тищенко
Анфіса Чехова

2 сезон
Ектор Хіменес Браво
Микола Тищенко
Жанна Бадоєва

3-5 сезон
Ектор Хіменес Браво
Микола Тищенко
Тетяна Литвинова

6 сезон
Ектор Хіменес Браво
Тетяна Литвинова
Сергій Калінін
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%B5%D1%84" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------
Іноді бачу того Ектора по зомбоящику,коли хтось дивиться.У мене склалося враження,що він крутий спец у справах на камбузі.

_________________
Юлькам та усім ущербним...)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:41     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 61999
Звідки: Україна
parus32 У мене склалося враження,що він крутий спец у справах на камбузі.
Та вони всі круті специ, крім Чехової і Бадоєвої. Ця друга - то взагалі жах. Страшна як смертний гріх, та ще й з жахливою дикцією.

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:46     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
Тетяна_dp
DRIMMER дупки відрізати треба, казала мені бабуся.
Ну, так. Бо там типу накопичуються хімікати, якими потруїли грунт. Крім того, вони жорсткі. )))
Та і акуратніше виглядять обрізані :zvar:
А хімікати в грунт не вносимо ніякі :neg:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:47     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко

З нами з: 10 листопада 2012, 19:03
Повідомлень: 33781
Звідки: 46°28′ пн.ш. 30°42′ сх. д.
Тетяна_dp
parus32 У мене склалося враження,що він крутий спец у справах на камбузі.
Та вони всі круті специ, крім Чехової і Бадоєвої. Ця друга - то взагалі жах. Страшна як смертний гріх, та ще й з жахливою дикцією.
Та мабуть фіналісти також "петрають" що робити з огірками.

_________________
Юлькам та усім ущербним...)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:51     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
Тетяна_dp Та вони всі круті специ, крім Чехової і Бадоєвої. Ця друга - то взагалі жах. Страшна як смертний гріх, та ще й з жахливою дикцією.
Це вона про огіркові попки видала перл? :smeh:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:52     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 27 квітня 2010, 17:17
Повідомлень: 6430
Звідки: Львів
parus32
Тетяна_dp
parus32 У мене склалося враження,що він крутий спец у справах на камбузі.
Та вони всі круті специ, крім Чехової і Бадоєвої. Ця друга - то взагалі жах. Страшна як смертний гріх, та ще й з жахливою дикцією.
Та мабуть фіналісти також "петрають" що робити з огірками.
Я теж думаю, що трохи петрають. але вкладання огірків в банку "дупками" догори чи донизу - це вже або "фішка", або перебор. Думаю "дупці" абсолютно пофіг догори вона чи донизу. Головне щоб сіль була правильна :)

_________________
Я тихий і скромний! Рознервуєте - тихо закопаю і скромно відсвяткую.
На дописи "псячим язиком" не відповідаю!


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:55     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 61999
Звідки: Україна
DRIMMER але вкладання огірків в банку "дупками" догори чи донизу - це вже або "фішка", або перебор.
Пояснення було наступне.
Дупки у огірків грубіші, і тому менше шансів пошкодити огірок, коли натрамбовуєш верхні шари. Але насправді це непринципово.
Принципово - це саме вертикальне встановлення першого шару.

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:57     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 27 квітня 2010, 17:17
Повідомлень: 6430
Звідки: Львів
Тетяна_dp
DRIMMER але вкладання огірків в банку "дупками" догори чи донизу - це вже або "фішка", або перебор.
Пояснення було наступне.
Дупки у огірків грубіші, і тому менше шансів пошкодити огірок, коли натрамбовуєш верхні шари. Але насправді це непринципово.
Принципово - це саме вертикальне встановлення першого шару.
ніколи не "трамбую". Та й саме вертикальне встановлення виключає "трамбування". короче не вяжеться щось.

_________________
Я тихий і скромний! Рознервуєте - тихо закопаю і скромно відсвяткую.
На дописи "псячим язиком" не відповідаю!


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 10:58     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко

З нами з: 10 листопада 2012, 19:03
Повідомлень: 33781
Звідки: 46°28′ пн.ш. 30°42′ сх. д.
Тетяна_dp Тоді ненав"язливо "мімоходом" перекажи їй, що вона неправильно закладає огірки у банки.
Принаймні перший шар треба виставляти вертикально, щільно один до одного і "попками" догори.
Це я випадково чула в одній кулінарній передачі по ТБ від фахівця цієї справи.
Схильний до того,щоб довіряти цій інформації.Тому що,мова йде про "Майсер шеф",з Ектором та здібними фіналістами. Хоча сам,у цій справі повний...

_________________
Юлькам та усім ущербним...)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 11:20     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 28321
Тетяна_dp
DRIMMER але вкладання огірків в банку "дупками" догори чи донизу - це вже або "фішка", або перебор.
Пояснення було наступне.
Дупки у огірків грубіші, і тому менше шансів пошкодити огірок, коли натрамбовуєш верхні шари. Але насправді це непринципово.
Принципово - це саме вертикальне встановлення першого шару.
Насправді там нічого не принципово що стосується положення огірка в банці.
І ще цікаво... а страмбовувати навіщо? :sho:
Це ж не силос.. акуратно викладати потрібно :punish:

-- Додано 18 липня 2016, 11:23 --
DRIMMER
Тетяна_dp
DRIMMER але вкладання огірків в банку "дупками" догори чи донизу - це вже або "фішка", або перебор.
Пояснення було наступне.
Дупки у огірків грубіші, і тому менше шансів пошкодити огірок, коли натрамбовуєш верхні шари. Але насправді це непринципово.
Принципово - це саме вертикальне встановлення першого шару.
ніколи не "трамбую". Та й саме вертикальне встановлення виключає "трамбування". короче не вяжеться щось.
Так завжди буває коли один "спеціаліст" ляпне дурницю,
а інший такий же повторює, посилаючись на першого :sarc:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 18 липня 2016, 11:25     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 27 квітня 2010, 17:17
Повідомлень: 6430
Звідки: Львів
а я все одно більше помідори люблю :)
Мариновані цілі з цибулею і без цибулі, половинками з цибулею, зелені квашені насипом, зелені мариновані з часником-морквою-цибулею...

_________________
Я тихий і скромний! Рознервуєте - тихо закопаю і скромно відсвяткую.
На дописи "псячим язиком" не відповідаю!


Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 218 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+02:00



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
Powered by phpBB
Style by durdom.in.ua team based on DEVPPL - Український переклад © 2005-2016 Українська підтримка phpBB