Грустный Лосяра писав:я ужо вірнулся. самоуправлєніє ваше скончалось. такшо тіперя - всє на атчьот до міня в кабінєт . хто правільна отчітаіццо про сваьо (а лучше пра нісвайо) повєдєніє в майо отсутствіє - тому новий матрац на койку и запасную пайку кісєля на ужин. а хто ніправільна - тому чотири рази в день.
Нє, ну а шо ? писав:
Подпорутчик Ржевский писав:
Грустный Лосяра писав:я ужо вірнулся. самоуправлєніє ваше скончалось. такшо тіперя - всє на атчьот до міня в кабінєт . хто правільна отчітаіццо про сваьо (а лучше пра нісвайо) повєдєніє в майо отсутствіє - тому новий матрац на койку и запасную пайку кісєля на ужин. а хто ніправільна - тому чотири рази в день.
ти мєні от шо скажи - шо у нас тут нончє за порядкі в цьому захолусті маскараді? є тут шось пристойноє із дамського полу? а то вдруг вийду случайно із нірвани, чим мені заняццо?
А как же! Вот, например, Шамаханска блАндінка... Один туалет её - чего стоит... Правда, в этом туалете бачок сливной испортился, но зато он - позолоченный... На вотку можно обменять-с...
_________________ "И встать, когда с вами разговаривает подпорутчик!" НГ
Подпорутчик Ржевский писав:. Один туалет её - чего стоит... Правда, в этом туалете бачок сливной испортился, но зато он - позолоченный... На вотку можно обменять-с...
туалет прикрути взад, ишь сливной бачок ему не ндравится аффтар пиши исчо
А кто вообще не отчитается?
Таму кырдык.
совєршено вєрно
Ага. Пытычьок она ны аччитался і як тыперь быз ніго жиць ?
Вкладення:
posidelygj5.jpg [ 29.39 Кіб | Переглянуто 1820 разів ]
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі