Кай Юлий Владимирч писав:
Грустный Лосяра писав:
Кай Юлий Владимирч писав:Скоро Лосяра придёт. Да не сам, а с подругой, с Дедом Морозом, Снегурочкой и Снеговиком...
шож ти тайну важную видаєш? а вапщє-та Сніговика з дідом вічьоркуй, а остальнальноє - правільна
Шеф, я думал дезинформировать народ... А оно вон как вышло... Всё пропало... Нет?
ну цей... палажєніє такоє - со снігуркамі стабільно усьо проблєматічно , даже маї новиє рога кітайскаго проізводству нє помоглі (я і лейбу з цінником нє знімав, щоб снігуркі змогли очумєть - ні, вони на рогатих лосєй зовсім не дивляться . ось думаю - мо мені побріццо під Фєдьку Бандарчука? )
зато воткі фатаіт .із нірвани прахтічєскі нє виходю
Ты это.. выходь из нирваны-то ужо..так ведь можно там и остаться
ніпускають , но я стараюсь . оце збіжав на три сєкунди до вас глянуть шо тут і як... а у вас тут пусто і сквозняк гуляє. ніпарядок! де, я вас питаю, гуляньє і всякіє бізобразія?
Та я же в курсе... Я имел ввиду, как ты низко в погреб за воткой опускаешься... но оно и правильно: сундукибочки с богатством/воткой должны быть недоступными политическиневерным...
_________________ "И встать, когда с вами разговаривает подпорутчик!" НГ
я ужо вірнулся. самоуправлєніє ваше скончалось. такшо тіперя - всє на атчьот до міня в кабінєт . хто правільна отчітаіццо про сваьо (а лучше пра нісвайо) повєдєніє в майо отсутствіє - тому новий матрац на койку и запасную пайку кісєля на ужин. а хто ніправільна - тому чотири рази в день.
Грустный Лосяра писав:я ужо вірнулся. самоуправлєніє ваше скончалось. такшо тіперя - всє на атчьот до міня в кабінєт . хто правільна отчітаіццо про сваьо (а лучше пра нісвайо) повєдєніє в майо отсутствіє - тому новий матрац на койку и запасную пайку кісєля на ужин. а хто ніправільна - тому чотири рази в день.
А кто вообще не отчитается?
_________________ "И встать, когда с вами разговаривает подпорутчик!" НГ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі