Паскоку я отбиваю на врємєноє мєсто житєльства под сосєднюю йолку (такі ота паслєдняя взятка уже була лішнєй ), тому, по-перше, об"являю в Дурдомаріі "Пєріод самоуправлєнія". За главноих остаюццо санітари, а вхід до Дурдомарія зараз вільний (взяткі врєменно отмєнєни)
по-друге:
я вас всьо одно люблю. всіх. тому і поздоровлення у мене для всіх. хай у вас у новому році буде більше приємніх днів, даріть один одному посмішки, і життя буде більш різнобарвним та цікавим.
Грустный Лосяра писав:тому, по-перше, об"являю в Дурдомаріі "Пєріод самоуправлєнія".
Анархия - мать Дурдомария!
_________________ Сорваный цветок должен быть подарен, начатое стихотворение — дописано, а любимая женщина — счастлива, иначе и не стоило браться за то, что тебе не по силам. Омар Хаям
Грустный Лосяра писав:Паскоку я отбиваю на врємєноє мєсто житєльства под сосєднюю йолку (такі ота паслєдняя взятка уже була лішнєй ), тому, по-перше, об"являю в Дурдомаріі "Пєріод самоуправлєнія". За главноих остаюццо санітари, а вхід до Дурдомарія зараз вільний (взяткі врєменно отмєнєни)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі