Головна ::: Анекдоти ::: Відео ::: Фоти ::: Санбюлетень ::: Ігри ::: ІМХО ::: Пацієнти ::: linkodrom
Правила форуму  -  Реєстрація  -  Пошук  -  Учасники  -  Вхід 

Часовий пояс UTC+03:00




Створити нову тему  Відповісти  [ 204 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
  Тема: Re: Только для женщин - всякая секретная инфа... )))
Цитувати виділене Додано: 17 лютого 2016, 14:05     Russian Federation  
Вообще почему вы все про коноплю говорите, что больше разговоров что ли нет. )


Догори
   
  Тема: Re: Только для женщин - всякая секретная инфа... )))
Цитувати виділене Додано: 17 лютого 2016, 14:15     Ukraine  
Распутная писав:Вообще почему вы все про коноплю говорите, что больше разговоров что ли нет. )

Так тема необычная) Я вообще то про кулинарию узнавала)


Догори
   
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 12 квітня 2016, 14:16     Ukraine  
На природе все рецепты хороши))))


Догори
   
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 12 квітня 2016, 15:36     Ukraine  
смотрю шо тут и как..

З нами з: 29 березня 2016, 16:03
Повідомлень: 1
Ось чим можна перекусити поки готуються шашлики

Бутерброди з ківі

Оригінально та смачно

Інгридієнти:

1. Багет французьский (або батон)
2. Сир галандський (або інший схожого формату)
3. Часник
4. Майонез
5. Ківі 3-4 шт.

(можна додати ще зелень свіжу

Робимо суміш із сиру, часника, зелені та майонезу. Це все намащуємо на батон і зверху шматочок ківі.

______

Мій відпочинок


Догори
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 22 квітня 2016, 18:07     Ukraine  
Стейк на сковороде

горчица сухая 2 ст. л.
перец горошком смесь по вкусу
соль по вкусу
оливковое масло 3 ст. л.
говядина 1 кг

Вот здесь можно подробно ознакомится с рецептом приготовления


Догори
   
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 17 травня 2016, 16:55     Ukraine  
А рецепт салату без майонезу хтось порадить? А то я тільки Цезар знаю


Догори
   
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 03 червня 2016, 23:06     Ukraine  
Скажите пожалуйста, на газовой плитке можно готовить любую пищу как и на обычной печке.? Или есть какие-либо нюансы в этом сравнение.? Посоветуйте пожалуйста.


Догори
   
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 16 червня 2016, 10:18     Ukraine  
смотрю шо тут и как..

З нами з: 16 червня 2016, 10:15
Повідомлень: 1
а я сегодня готовлю картошку в горшке с куриными сердечками


Догори
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 16 червня 2016, 16:46     Ukraine  
А я бутербродами и картошкой питаюсь


Догори
   
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 17 червня 2016, 10:31     Ukraine  
смотрю шо тут и как..
Аватар користувача

З нами з: 17 червня 2016, 10:25
Повідомлень: 1
Звідки: Киев
Я в мультиварке готовлю - удобнейшая штука!


Догори
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 18 червня 2016, 06:08     Ukraine  
смотрю шо тут и как..

З нами з: 16 червня 2016, 10:15
Повідомлень: 1
parker Я в мультиварке готовлю - удобнейшая штука!
А моя помощница накрылась :cray: :cray: :cray:


Догори
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 19 червня 2016, 14:00     Ukraine  
parker Я в мультиварке готовлю - удобнейшая штука!
Мне тоже нравится готовить в мультиварке. Быстро и удобно.


Догори
   
  Тема: Re: Только для женщин - всякая секретная инфа... )))
Цитувати виділене Додано: 19 червня 2016, 18:50     Ukraine  
Петрова Александра Может мужу заказать на 23 февраля семена конопли?))
Для чего они нужны семена конопли? Это же наркотическое средство или я ошибаюсь? Я мужу на 23 подарила часы, точнее он мне заказал копию швейцарских часов, здесь возникает вопрос, почему люди покупают копии известных брендов? Но это был заказ, я не смогла ему в этом отказать. Заказала как на фото, с черным ремешком. Зображення


Догори
   
  Тема: Re: Кулинария..или как сделать покушать..
Цитувати виділене Додано: 21 червня 2016, 12:47     Ukraine  
смотрю шо тут и как..

З нами з: 16 червня 2016, 10:15
Повідомлень: 1
Планирую себе новую покупать,какую можете посоветовать самую новенькую модель?


Догори
  Тема: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:03     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 07 липня 2011, 00:27
Повідомлень: 7800
Годяться і на споживання і не соромно пригостити чи віддати, як допомогу. Давати?

_________________
Дрищі і порохоботи б"ються об дно головами і дупами, та ніяк не проб"ють. По тій причині, що їхні голови такі ж тупі, як і їхні сраки.


Востаннє редагувалось 15 липня 2016, 15:04 користувачем Тигрик паласатий, всього редагувалось 1 раз.

Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:04     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 58866
Звідки: Україна
так то ж напевно у діжці засолені і зберігати треба у льоху?

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:05     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 07 липня 2011, 00:27
Повідомлень: 7800
Тетяна_dp так то ж напевно у діжці засолені і зберігати треба у льоху?
Ні, в банках, під капроновою кришкою, або тією, що сама закручується щільно. Зберігати в льоху.

_________________
Дрищі і порохоботи б"ються об дно головами і дупами, та ніяк не проб"ють. По тій причині, що їхні голови такі ж тупі, як і їхні сраки.


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:20     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 58866
Звідки: Україна
Льоха немає :cray:
А я тут знайшла два цікавих рецепти огіркових салатів під закатку..
Кажуть, що смачно, але мабуть ризикувати не буду - зроблю кожного по півпорції

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:25     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 07 липня 2011, 00:27
Повідомлень: 7800
Хочете, не хочете, а я пишу. Рецепт перевірений, тому і ділюся.



На 3-літрову банку.

На дно 2-3 зубки часнику, корінець хріну , порізаний 3-х чи 4-х см шматочками, частинку стручка гіркого перцю, кропу побільше, дві квітки деревію, чайну ложку сухої гірчиці (порошку), перець горошком за смаком.
Потім вкладаємо огірки. Зверху - по парі листків вишні та смородини і листок хріну.

Готуємо розсіл. На 10 літрів води- півлітрова банка солі. Гарно розмішати. Залити банки.

Накрити капроновими кришками, підклавши під них поліетилен чи целофан для щільності. Хай добу стоять у приміщенні, а потім - у льох.

На протязі двох, двох, Карл, місяців, навідуватися і доливати розсіл, та якщо десь з"явиться пліснява, забирати її.

Смачного!

-- Додано 15 липня 2016, 15:26 --
Тетяна_dp Льоха немає :cray:
А я тут знайшла два цікавих рецепти огіркових салатів під закатку..
Кажуть, що смачно, але мабуть ризикувати не буду - зроблю кожного по півпорції
Папрашу сцилу.

_________________
Дрищі і порохоботи б"ються об дно головами і дупами, та ніяк не проб"ють. По тій причині, що їхні голови такі ж тупі, як і їхні сраки.


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:28     Ukraine  
СуперГіперМегаПатріотка
СуперГіперМегаПатріотка
Аватар користувача

З нами з: 20 лютого 2010, 20:44
Повідомлень: 58866
Звідки: Україна
Ну от, бачиш...А я цього літа консервувала огірки, то ледь знайшла на ринку віники з листям смородини
І то мало було, то довелося по півлисточка розривати до 1.5 л банок

-- Додано 15 липня 2016, 15:32 --
Тигрик паласатий Папрашу сцилу.
А нема - скопіювала собі до файлика і втратила
Тому - ось
Рецепт вкусных, хрустящих маринованных огурцов

Хочу поделиться с Вами рецептом вкусных, хрустящих маринованных огурцов. Такие огурчики станут прекрасной закуской к обеду или ужину. Из данного количества ингредиентов получается 4 литровые баночки готового продукта.
Для приготовления вкусных, хрустящих маринованных огурцов нам понадобится:
4 кг огурцов;
1 стакан сахара;
1 стакан растительного масла;
1 стакан уксуса 9%;
40 г соли;
1 ст. л. черного молотого перца;
3 зубчика чеснока;
укроп или петрушка.
Огурцы нарезаем ломтиками.
К огурцам добавляем все остальные ингредиенты: масло, уксус, сахар, соль, перец, зелень и выдавленный чеснок. Все перемешиваем и оставляем на 4 часа, чтобы наши огурчики пустили сок и настоялись. Пока огурцы настаиваются, мы займемся приготовлением банок. Банки моем и стерилизуем над паром, крышки заливаем кипятком. Простерилизованные банки накрываем крышками и оставляем для дальнейшего использования.

По истечении времени огурцы закладываем в простерилизованные банки и заливаем образовавшимся соком (сока получается достаточно много). Наполненные банки накрываем крышками и стерилизуем (в кастрюлю наливаем воду, на дно кастрюльки кладём тряпочку, в тёплую воду погружаем банки, доводим воду до кипения и оставляем на маленьком огне на 15 минут). Простерилизованные банки закатываем, переворачиваем и укутываем в одеяло до полного остывания. Вкусные, хрустящие маринованные огурчики, приготовленные по этому рецепту, непременно украсят обед или ужин в холодный зимний день.

САЛАТ ИЗ ОГУРЦОВ НА ЗИМУ «ЗИМНИЙ КОРОЛЬ» (СТЕРИЛИЗАЦИЯ НЕ ТРЕБУЕТСЯ)

Вкусный и простой салат – продукты для него нужны самые простые, и приготовить несложно. Важно выдержать пропорции, тогда получится вкусно – пальчики оближешь! А яркий зеленый цвет салата будет радовать зимой ваш глаз.

Вся прелесть данного салата заключается в том, что в нём даже зимой сохранится вкус и аромат свежих огурчиков, будто только что сорванных на грядке.

Сейчас закатаете такой салат, а зимой будете наслаждаться его свежестью и хвалить себя.

Огурцы свежие - 5 кг
Репчатый лук - 1 кг
Зелень укропа (по желанию) - 300 г
Уксус 9% - 100 мл
Сахар - 5 ст. ложек
Соль - 2 ст. ложки
Черный перец (горошком) - по вкусу

Огурцы хорошо промыть, можно замочить на 1 час в холодной воде.
Огурцы нарезать полукольцами.
Лук репчатый очистить и помыть, нарезать полукольцами.
Огурцы и лук выложить в большую миску. Посолить и дать постоять 30 минут, чтобы огурцы дали сок.
Укроп (по желанию) помыть и мелко нарезать.

В большой кастрюле смешать уксус, сахар и перец.
Добавить настоявшиеся овощи, тщательно их перемешать.
Поставить кастрюлю на небольшой огонь, довести до кипения, периодически помешивать. Когда огурцы немного изменят цвет, снять салат с огня и быстро разложить в простерилизованные банки.

Банки нужно заполнить доверху таким образом, чтобы маринад полностью покрыл огурцы. Салат закрутить, перевернуть вверх дном и укутать до остывания (стерилизация не требуется). Салат из огурцов на зиму «Зимний король» готов. (Получается 6 литровых баночек.)

_________________
Пэця сдулся, когда не стал давить коррупцию на высшем уровне(с, AK1)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:47     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 07 липня 2011, 00:27
Повідомлень: 7800
Дякую. Перший рецепт мені незнайомий. Цікаво.

А тепер розповім, як розрізняти огірки, які для чого. Тільки не думайте, що я така вже господиня... Ні, у мене
все на ходу і сумбурно робиться. А це ось десь прочитала. Я й не знала такого.
Огіркова поверхня зветься сорочка. :zvar:
Якщо багато горбиків і вони добре відчуваються на дотик - це німецька сорочка. Такі огірки йдуть на засолку.

Якщо горбики маловиразні - це слов"янська сорочка. На маринування.

А якщо огірки гладенькі без усяких натяків на горбики- це азійська, друзі, сорочка. :consul: Ці огірки - кидаємо в салати.

:drag:

_________________
Дрищі і порохоботи б"ються об дно головами і дупами, та ніяк не проб"ють. По тій причині, що їхні голови такі ж тупі, як і їхні сраки.


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:47     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 27452
Рецепт гурків, шо не пліснявіють
Тигрик паласатий На протязі двох місяців якщо з"явиться пліснява, забирати її.
:smeh:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 15:50     Ukraine  
Главпсихушко
Главпсихушко
Аватар користувача

З нами з: 07 липня 2011, 00:27
Повідомлень: 7800
Тамила Рецепт гурків, шо не пліснявіють
Тигрик паласатий На протязі двох місяців якщо з"явиться пліснява, забирати її.
:smeh:
Шоніясна? Всяко може бути. Менше гірчиці сипнули, чи кришка нещільна. Загалом не пліснявіють.

І взагалі...

_________________
Дрищі і порохоботи б"ються об дно головами і дупами, та ніяк не проб"ють. По тій причині, що їхні голови такі ж тупі, як і їхні сраки.


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 16:02     Ukraine  
ГлавСуперНаноТролль.
ГлавСуперНаноТролль.
Аватар користувача

З нами з: 14 липня 2010, 10:21
Повідомлень: 27452
Тигрик паласатий
Тамила Рецепт гурків, шо не пліснявіють
Тигрик паласатий На протязі двох місяців якщо з"явиться пліснява, забирати її.
:smeh:
Шоніясна? Всяко може бути. Менше гірчиці сипнули, чи кришка нещільна. Загалом не пліснявіють.
я роблю так само тільки в менших банках - три дні стоять в теплі.
потім розсіл зливаю, кип"ячу і заливаю назад.
закриваю тими кришками що самі затягуються герметично.
і відразу ставлю в погріб.
Тигрик паласатий І взагалі...
нуда :smeh:

_________________

"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."

(radulroma)


Догори
  Тема: Re: Рецепт гурків, шо не пліснявіють, дати?
Цитувати виділене Додано: 15 липня 2016, 16:08     Ukraine  
ГлавпсихЗамФилософф
ГлавпсихЗамФилософф
Аватар користувача

З нами з: 23 січня 2009, 21:10
Повідомлень: 19950
Звідки: берег правый
Тигрик паласатий І взагалі...
после брожения рассол закипятить, и закать...
Всьо) :par:
:fre:

_________________
Зображення


Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 204 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
Powered by phpBB
Style by durdom.in.ua team based on DEVPPL - Український переклад © 2005-2016 Українська підтримка phpBB