СыСыТчумбейписав 19 вересня 2019, 22:28
Андрєй Іосіфовіч што-то знаєт про їбанатів
---------
У команді президента ніхто не чув про узгодження українською стороною "формули Штайнмаєра".
Про це голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив журналістам у кулуарах парламенту, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на УНН.
"Я думаю, пан Пристайко щось придумав. Я сам не займаюсь цим питанням, але всі ми переживаємо щодо цього процесу і я багато людей питав і в Офісі Президента, вони кажуть: нічого такого немає", - зазначив Арахамія.
Пристайко - синок гєнєрала фсбу і з зовнішнього вигляду і по його рєчам і навіть по фамілії - імбецил,
і, взагалі, це збіговисько їбанатів і імбецилів - „партєя“ зєлєПупєна, керована „менеджерами“ арахаміями ще видасть багато гівна, яке треба буде дооовго розгрібати
Давид народився 23 травня 1979 року в Росії, у місті Сочі[7]. Деякий час мешкав в Грузії у Гаграх. У 1992 році, тікаючи від війни в Абхазії, переїхав з батьками до українського Миколаєва[8][9]. Там виріс та закінчив загальноосвітню школу № 36[10].
Вивчав економіку у Європейському університеті (магістр)[10][9]. Пройшов магістерську програму Professional Management в Open University London[11].
менеджер,
про його батьків Педівікія нічого не повідомляє, мабуть, неписьменні вони і участі в формуванні менеджера не брали...
Кореспондент Радіо Свобода запитала депутатів від «Слуги народу» Миколу Тищенка і Артема Культенка чи знають вони, хто є міністром охорони здоров'я в Україні. Депутати відповідати відмовились.
трішки хамувате трішки бидло трішки тупе
типу: „вас здєсь нє стояло“ або: „ходют тут всякіє“
Это представители и зеркало 74-х % избирателей страны. Лучшие их них.
И мова у них украинская - блестящая!
Собственно, ИЗБРАННЫЕ!!! из слуг народа. Лучшие.
А что такое "Радио Свобода"? - Плюнуть и растереть. Подстилки пиндосовские.
Я ничего не перепутал?
_________________ Совесть, как пьяная женщина: то покоя не даёт- то спит беспробудно.
Яскравий приклад дебіла.
І це наш премьєр...
_________________ Что страшнее умного противника? Только тупой союзник.
Посвящается одной склочной, глупой особе. Важко бути ввічливим, коли ти правий.
В тому, наприклад, що "Онур" виконує в Запорізькій області багато робіт, які були заплановані на 2017-2019 роки.
Це лише одна з них і розпочалася вона у травні.
Тобто, Гончарук не має до них ніякого відношення.
_________________ Что страшнее умного противника? Только тупой союзник.
Посвящается одной склочной, глупой особе. Важко бути ввічливим, коли ти правий.
Из повестки дня заседания Верховной Рады исключили вопрос о создании временной следственной комиссии относительно деятельности руководства НБУ и ФГВФЛ за 2014-19 годы.
Об этом на своей странице в Фейсбуке написал нардеп (СН) Александр Дубинский
"Спикер Разумков изъял из повестки дня на сегодня постановление о создании ВСК "О расследовани деятельности руководства НБУ и ФГВФЛ за 14-19 годы". Задал вопрос на фракции, кто принял такое решение, и получил следующий ответ: - решение принято Кабинетом министров и Офисом президента после консультаций с МВФ. Не получил ответа на вопрос, зачем нам все вышеупомянутые органы, если все решения теперь принимаются в МВФ? Но теперь догадываюсь, что если Гонтареву и Ко принято решение не трогать, то Порошенко точно можно не переживать", - заявил Дубинский.
Розумков з трибуни Ради офіційно попросив: Ківу не дpoчити, а Дубинського не жерти у сесійній залі.
В цей же час "слуга народу" Коля Оболонскій (Тіщєнко) щось загадково робив за "колоною Добкіна" , а потім повернувся і голосував,
натискаючи кнопку на виключеному моніторі
"менистр экономики" ранее говорил, что его никогда не интересовала Украина
Об этом Тимофей Миломанов сказал во время выступления на конференции Economy Lab в сентябре 2015 года.
СыСыТчумбейписав 07 жовтня 2019, 14:36
"менистр экономики" ранее говорил, что его никогда не интересовала Украина
Об этом Тимофей Миломанов сказал во время выступления на конференции Economy Lab в сентябре 2015 года.
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі