Михайлописав 14 липня 2019, 13:13
Я здав екзамени і маю право це робити на території ЄС, про що отримав документи. Так, після моєї роботи приходить інспектор, і перевіряє, ставить пломбу на лічильник. Інспектор держслужбовець. Я несу відповідальність за свою роботу, а ви за свій піздьож - нє)))) тому мені платять, а вам хуй.
так-с,
раз пашла такая п'янка:
1.Фата і Михайло пришлють нотаріально завірені папери / переклади / скріншоти / гіпсові зліпки хвалосів,
2.Кривава хунта ухвалить рішення шо робить?
Прімєчяніє: "гіпсові зліпки хвалосів" - два хвалоси треба зліпити до кучі, спочатку можна скотчем , а потім залити гіпсом
Якщо послідовно, то ні, а якщо паралельно, то саме воно.
_________________ Что страшнее умного противника? Только тупой союзник.
Посвящается одной склочной, глупой особе. Важко бути ввічливим, коли ти правий.
Коцап рішив бєснуть інтіллєхтом))))
А ви маларасєйскі підсвинки, навіть не пробуйте ставити нас в один рівень, бо підете нахуй. Ваша толєрастія мені огидна, я напевно звалю звідси, і вхуй мені ваші проблеми.
Всі люди браття, ага))))
Михайлописав 09 серпня 2019, 00:51
А ви маларасєйскі підсвинки, навіть не пробуйте ставити нас в один рівень, бо підете нахуй. Ваша толєрастія мені огидна, я напевно звалю звідси, і вхуй мені ваші проблеми. Всі люди браття, ага))))
Танунах, браття, але якщо їхні предки мавпи були родичами.
Дєдушка довиступався https://www.bbc.com/ukrainian/blog-science-46923709
Нобелівського лауреата Джеймса Вотсона позбавили почесних титулів, присвоєних за 25-річний період керування лабораторією Колд Спрінг Гарбор, США.
Професор Вотсон увійшов в історію світової науки як співавтор моделі структури ДНК - відкриття, що в 1953 році започаткувало молекулярну біологію і відчинило двері для низки подальших досліджень і розробок.
Причиною нещодавнього скандалу стали висловлювання 90-річного науковця
Михайлописав 09 серпня 2019, 00:51
А ви маларасєйскі підсвинки, навіть не пробуйте ставити нас в один рівень, бо підете нахуй. Ваша толєрастія мені огидна, я напевно звалю звідси, і ...вхуй мені ваші проблеми.
А нам твої, в такому випадку.
Образец уровня культуры, образования и даже интеллекта украинского заробитчанина в Польше посредством виртуального форума ? Не втратила багато Україна, якщо такi "перлини нацiї" її покинули. Таких не шкода.
_________________ Совесть, как пьяная женщина: то покоя не даёт- то спит беспробудно.
Кацап, не хами. Ти ж йопт, абразєц для падражанія, абразований шопіздєц, шо ти собі дозволяєш? Ти шо, блять, пушкінда не чітав?
Не роби так, щоб в мене виникло бажання побачити тебе в реалі)))
ПиСи.
Не знаю чим ви тут міряєтесь, не вникав, але вважаю ваші аллюзії образливими для себе. Цілуйтесь з кацапами в дьосна. Тепер свобода.
Михайлописав 03 травня 2019, 15:29
Привіт. Я, як і говорив, поїхав за кордон вчитися і працювати. Якби когось щось таке цікавило, пишіть в приват, в мене є вайбер і вацап.
Тема - амністована розморожена, у зв’язку з важкою ситуацією у Трампона з Зєлєпупєном і спробами путчу здєся...
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі