Для начяла Тамила могла б ізмєніть свою аватарку на нашу, послє єтово било би прощє
нєа, нє ізмєніт - ана вєрная.
не думаю що це хороша ідея - вас тільки двоє котиків
а я вже плутаюсь хто що написав, раніше орієнтувалась по аватарках,
а тепер треба вчитуватися в нік..
_________________
"Всегда есть три варианта: драться, бежать, покориться.
Оставшиеся но не сопротивляющиеся - рабы есть.."
(radulroma)
Для начяла Тамила могла б ізмєніть свою аватарку на нашу, послє єтово било би прощє
нєа, нє ізмєніт - ана вєрная.
не думаю що це хороша ідея - вас тільки двоє котиків
а я вже плутаюсь хто що написав, раніше орієнтувалась по аватарках,
а тепер треба вчитуватися в нік..
Американське ракове товариство опублікувало шість основних принципів дієти, що сприяє зменшенню ризику розвитку рака:
Профілактика ожиріння. У деяких експериментах на тваринах було показано, що споживання більш калорійної їжі приводить до збільшення росту пухлини. Частота розвитку деяких пухлин у людини знаходиться в залежності від фізичного навантаження, що може приводити до витрати калорій, отриманих з їжею.
Зменшення споживання жиру з їжею. Епідеміологічні дослідження й експерименти на тварин свідчать про прямий взаємозв'язок між споживанням жиру і частотою розвитку рака молочної залози, товстої кишки і простати.
Включення в щоденну дієту різних овочів і фруктів. Доведено в експериментах на тваринах, що овочі і фрукти, що забезпечують організм клітковиною, вітамінами і хімічними речовинами (органічними), запобігають розвиток пухлин.
Споживання їжі, збагаченою клітковиною. Нерозчинна клітковина зменшує тривалість переварювання їжі, і в зв'язку з цим зменшується контакт між канцерогенами і клітинами слизової оболонки кишечнику. Волокниста рослинна клітковина є стимулятором діяльності кишечнику, вона поглинає і нейтралізує канцерогенні продукти розкладання жовчних кислот, що надходять ззовні й утворяться в організмі. До рослинних продуктів багатим клітковиною відносяться:
1. зернові (пшениця, кукурудза, гречка, жито, овес, ячмінь, рис)
2. бобові (волокниста квасоля, зелений горошок).
Обмеження споживання алкогольних напоїв. Надмірне споживання алкоголю приводить до розвитку раку ротової порожнини, стравоходу, печінки і молочної залози.
Обмеження споживання копченої й утримуючої нітрити їжі. Копчення може сприяти утворенню канцерогенних речовин у їжі. При взаємодії нітритів з білками в кислому середовищі шлунка утворяться високо канцерогенні нітрозоаміни.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі